LOgga alla kan

ANTIKRUNDAN

Träning för dig över 65 år. Här tränar du ihop med härliga seniorer. Ni bygger upp styrkan & konditionen
1:a September startar alla de senior anpassade passen.
Såhär kommer er vecka se ut:
Måndag:
09:00-09:45 Päjs - Antikrundan
10:00-10:45 Pilates
Tisdag:
09:00-09:45 Mediyoga
Onsdag:
10:00-10:45 Päjs
Torsdag:
09:00-09:45 Mediyoga
Fredag:
10:00-10:45 Gympa

Pilates: Vi kör på en matta, inga skor men mjuka kläder och strumpor. Vi varvar styrkeövningar med stretch. Styrkeövningarna påverkar mest partiet mellan knäveck och armhåla. Både stretchen och styrkeövningarna utförs i ett lugnare tempo och jobbar med alla småmusklerna. Alla kan vara med då passet anpassas efter deltagarna.
Päjs: Vi kör i gymmet på maskiner, nästan kroppens alla muskler aktiveras. Allt sker ihop med instruktör så allt blir tryggt och vi lär oss mycket. Vi är ungefär 1 minut på varje maskin. Passet avslutas med gemensam stretch.
Gympa: Detta är en blandning på dans, rörelse och styrka. Hela passet utgår vi ifrån oss själva och genomsyras av rörelseglädjen.
MediYoga: Är en yogaform som grundades i Sverige på 90-talet. Alla övningar är forskade på Karolinska i Stockholm. Vi instruktörer kan de medicinska aspekterna på övningarna. Passet utgår från en matta utan skor men gärna med bekväma, lite varmare kläder. Har du svårt att vara på en matta på golvet så kan du utöva allt på stol.